Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καπαδουκάκης | Γυψοσανίδες & Ψευδοροφές Χανιά Κρήτη

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ {small}

Στις κατασκευές γυψοσανίδας ο χρόνος κατασκευής και τοποθέτησης είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με συμβατικές κατασκευαστικές μεθόδους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ {small}

Η γυψοσανίδα προστατεύει το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού από αυξομειώσεις στη θερμοκρασία, δημιουργώντας παράλληλα πολύ άνετες συνθήκες διαβίωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ {small}

Η χαμηλότερη τιμή της σε συνδυασμό με τον μειωμένο χρόνο κατασκευής και τοποθέτησης προσαρμόζουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ {small}

Κατασκευές από γυψοσανίδα μπορεί να συναντήσεις εξωτερικά, ως οροφές σπιτιών, αλλά και ως διαχωριστικά τοιχοποιίας στο εσωτερικό του σπιτιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ {expo}

Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό. Είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα δόμησης καθώς τα συστήματα δόμησης με βάση το γύψο προσφέρουν την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ {expo}

Οι γύψινες διακοσμήσεις αποτελούν μια διαχρονική λύση που συνδυάζει κλασικές και μοντέρνες κατασκευές. Σχέδια μοναδικής αισθητικής, κλασικά & μοντέρνα, σύμφωνα με το στιλ σας, που σίγουρα θα που προσδώσουν στο χώρο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ {expo}

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές γυψοσανίδας έχουμε φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά, το Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {expo}

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και τα άριστης ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούμε, μας καθιστούν ικανούς ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να πραγματοποιήσουμε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Γύψινες Κατασκευές Χανιά Κρήτη

Η επιχείρησή μας “ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των γύψινων κατασκευών, προσφέροντάς σας πρωτότυπες, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσης για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, στα Χανιά και το Ρέθυμνο.
 
Υλοποιούμε κάθε είδους γύψινη κατασκευή όπως ψευδοροφές, μεσοχωρήσεις, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών και γύψινη διακόσμηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με σεβασμό στις επιθυμίες και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, επιτυγχάνουμε έτσι ένα διαχρονικό, αξιόπιστο και μοναδικό στο είδος του, έργο.

Εξυπηρετούμε άμεσα ιδιώτες και επαγγελματίες στα Χανιά, το Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.