Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Γύψινες Κατασκευές Χανιά Κρήτη

 
Η επιχείρησή μας “ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των γύψινων κατασκευών, προσφέροντάς σας πρωτότυπες, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσης για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, στα Χανιά και το Ρέθυμνο.
 
Υλοποιούμε κάθε είδους γύψινη κατασκευή όπως ψευδοροφές, μεσοχωρήσεις, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών και γύψινη διακόσμηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με σεβασμό στις επιθυμίες και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, επιτυγχάνουμε έτσι ένα διαχρονικό, αξιόπιστο και μοναδικό στο είδος του, έργο.  

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, τη γύψινη διακόσμηση που ανταποκρίνεται στο γούστο σας και στην αισθητική του χώρου σας.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και τα άριστης ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούμε, μας καθιστούν ικανούς ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να πραγματοποιήσουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευή με γυψοσανίδα στο χώρο σας.

 
Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της γυψοσανίδας και στο design, μπορούμε να δώσουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που θα καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική σας ανάγκη. Οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ του χώρους σας, μοντέρνο, κλασικό ή minimal, εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται, ώστε να τελειοποιηθεί και να γίνει μοναδικός.  
 
Με την χρήση και την βοήθεια ηλεκτρονικών προγραμμάτων μπορούμε να σας παρουσιάσουμε την ιδέα μας για τον χώρο σας σε φωτορεαλιστικό σχέδιο ώστε να ξέρετε πώς θα είναι και αν σας αρέσει.

Χάρη στο μεράκι και στην χαρακτηριστική ποιότητα δουλειάς μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πελατών, ιδιωτών και επαγγελματιών, στα Χανιά, το Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ μελέτη, να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για τις ανάγκες
του χώρου σας ώστε να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.