Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Καπαδουκάκης | Γυψοσανίδες & Ψευδοροφές Χανιά Κρήτη


Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό. Είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα δόμησης καθώς τα συστήματα δόμησης με βάση το γύψο προσφέρουν την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία καθώς και μια νέα διάσταση στον εσωτερικό σχεδιασμό χώρων. Προορίζεται για ψευδοροφές, περίτεχνες γύψινες κατασκευές με κρυφό φωτισμό, ράφια από γυψοσανίδα, ειδικές κατασκευές διακόσμησης και ότι άλλο φαντάζεστε και θέλετε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας αρίστης ποιότητας υλικά, η επιχείρησή μας “ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ” η οποία εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζετε με τις γύψινες κατασκευές, προσφέροντας ένα ξεχωριστό, κομψό και άψογο αποτέλεσμα.
 
 
 

Αναλαμβάνουμε:
 Οροφές
 Ψευδοροφές
 Γυψοσανίδες
 Χωρίσματα
 Κρυφούς φωτισμούς

 Κορνίζες
 Ροζέτες
 Βιβλιοθήκες
 Ράφια γυψοσανίδας
 Τζάκι με γυψοσανίδα
 Ειδικές κατασκευές

Καπαδουκάκης Στέφανος | Γυψοσανίδες & Ψευδοροφές Χανιά Κρήτη
 
 
 

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και στην διαρκεί ενημέρωσή μας για ότι νέο υπάρχει γύρω από τις γύψινες κατασκευές, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας που θα καλύψουν τις ανάγκες σας πλήρως. Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις και κατασκευές με γυψοσανίδα σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά, το Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.
 
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που όλα ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική καθώς και την τεράστια αντοχή.
 
Σε όλες τις γύψινες κατασκευές χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες της εμπιστοσύνης μας έτσι ώστε να μπορούμε να υποσχεθούμε κορυφαίο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ μελέτη, να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για τις ανάγκες
του χώρου σας ώστε να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.